maanantai 15. kesäkuuta 2015

Sosionomit reissussa:St. Petersburg 20.5

Keskiviikkona lähdimme aamulla aikaisin kohti Pietaria. Ajoituksemme ja aseman pitkien jonojen vuoksi myöhästyimme kuitenkin junasta. Tämä ei kuitenkaan menoa haitannut, sillä saimme hyvin aikaa juoda aamukahvin ja mutustaa aamupalat rauhassa. Hyppäsimme seuraavaan junaan joka lähti klo. 10.00.

 

 

 

 

Perille päästyämme lähdimme kohti Hertzenin yliopistoa, jossa meidän oli määrä osallistua seminaariin, jonka aiheena oli erot. Olimme valmistelleet jo ennen matkaa videon, jonka näyttäisimme omassa osuudessamme seminaarin aikana. Videossa kuvaamme stereotyyppistä tilannetta suomessa, jossa nuorilla vanhemmilla on ongelmia ensimmäisen lapsensa syntymän jälkeen. Videon tueksi teimme diaesityksen, jossa kerroimme faktatietoa eroista suomessa sekä tietoa siitä kuinka suomessa tuetaan eronneita perheitä ja mitä asioita silloin on huomioitava. Yliopiston opiskelijat olivat myös valmistelleeet upeita esityksiä samasta aiheesta.

Yliopiston väkeä ja Tamkilaisia. Seminaarissa esiintyneet sekä tulkit.

Petriä taisi vähän jänskättää

 

 

 

 

 

 

Hertzenin jälkeen majoittauduimme hostellille ja menimme syömään. Illalla meillä oli aikaa hengailla ja kierrellä vapaasti tutustuen Pietarin keskustaan.. Illan aikana osa porukasta päätyi myös reflektoimaan päivän tapahtumia, joka oli etenkin Vilmalle antoisa kokemus. Hän löysi erityisen maukasta venäläistä virvoitusjuomaa. 

 

 

 Taija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti