perjantai 27. toukokuuta 2011

Nyyttikestit – sosiaalialan miesopiskelijoiden saunavuoro Rajaportilla 19.5

Sosiaalialan miesopiskelijoiden saunailta konkretisoitui viimein, kun Markus otti vetääkseen syksystä asti puheissa pyörineen tapahtuman. Matalan kynnyksen saunatapahtumaa varten lähetettiin kutsut yli kolmellekymmenelle sosiaalialaa Tamkissa  eriasteilla opiskelevalle ja koulun seiniltä ja ilmoitustauluilta löytyi tapahtumajulisteita. Tapahtuma saikin aikaan positiivista keskustelua koululla ja tapahtumalle saatiin taloudellinen tuki niin Tamkilta kuin Pistoltakin.

Viimein aurinkoisena keskiviikkoiltana 19.5. yhdeksän miesopiskelijan joukko kerääntyi Rajaportin saunalle. Porukka sulautui muiden saunojien sekaan ja saunoi kukin oman aikansa milloin vilvoitellen ja virvokkeita nauttien. Rentouttava ja iloinen puheensorina jatkui aina Rajaportin sulkemisaikaan asti, jonka jälkeen loppuporukka jakautui niin kotia kuin jatkojakin kohden.

Saunonnan lopulla kuultiin vuolaita kiitoksia loistavasta tapahtumasta ja löylyseurasta. Tapahtumaa voitaneen pitää ryhmäyttäneenä ja voimauttaneena muidenkin kuin kirjoittajan mielestä, vai mitä?

 Eero Tulenheimo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti