keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Uutta lukukautta aloitellessa

Yksi lukukausi opiskelua on nyt takana ja kevätlukukausi alkamassa. Syksyllä oli jännittävää nähdä uudet kanssaopiskelijat. Millaistakohan täällä opiskelu on ja muita vastaavia kysymyksiä pyöri mielessä.
Omalla kohdallani, kuten varmasti monen muunkin kohdalla, kovasti mietitytti, mitä on olla sosionomi... Vastausta olen kysellyt muilta opiskelijoilta ja naamioituna jopa opettajilta. Ensimmäisen lukukauden perusteella ei ole tarkkaa vastausta löytynyt, mutta jonkinnäköistä mielikuvaa alkaa jo muodostua.

Syksyn rituaaleihin kuuluivat opiskelijabileet, esim. Tursajaiset ja vastaavat. Allekirjoittaneella nämä jäivät vähemmälle, mutta muilta olen kuullut, että hauskaa on ollut. Myöhemmin syksyllä onkin järjestetty meidän vuosikurssilaisten toimesta omia illanistujaisia ja pikkujouluja.

Ensimmäisestä lukukaudesta on itselleni jäänyt päällimmäisenä mieleen se, että meillä on linjalla mukavaa ja moninaista porukkaa. Koulurakennuksemme on myöskin mukavan tunnelmallinen.

Nyt onkin kiva rentouttavan joululoman jälkeen taas päästä aloittamaan koulu ja miettimään uusia kujeita ensi kevättä varten.

Juuso Korhonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti