torstai 24. helmikuuta 2011

Vaalipaneeli 3.2.2011

Joululoman jälkeen jaettiin meidät, ensimmäisen vuoden sosiaalialan opiskelijat, kahtia ja molemmat ryhmät saivat vastuulleen projektin, jota lähtivät yhdessä työstämään. Toinen ryhmä järjesti satuseikkailun Raholan koulun Helmihulinoihin ja me toiset saimme tehtäväksemme järjestää vaalipaneelin tulevia eduskuntavaaleja silmällä pitäen.


Yhdessä päätimme, että paneeliin kutsuttaisiin ehdokkaat kahdeksasta ”suurimmasta”, Pirkanmaalla vaikuttavasta puolueesta; VihreäLiitto, SDP, PerusSuomalaiset, Kristillisdemokraatit, Vasemmistoliitto, Suomen kommunistinen puolue, Kokoomus sekä Keskusta. Pyrkimyksenämme oli kutsua paikalle mahdollisimman nuori ehdokas kustakin puolueesta.

Olimme muotoilleet osan kysymyksistä etukäteen, koskien omaa alaamme ja opiskelijalle tärkeitä asioita - kuten maahanmuuttoa, toimeentulotukea ja palveluiden tuottamista. Iloksemme paikalle saapui runsas joukko kiinnostuneita kuulijoita myös muilta sosiaalialan vuosikursseilta. Olimme varanneet loppuun ajan yleisökysymyksille, jotka herättivätkin runsaasti keskustelua.
Laura Sinkkonen toimi erinomaisena puheenjohtajana vaalipaneelissa!
 Kaiken kaikkiaan tilaisuudessa oli myönteinen ja innostunut ilmapiiri. Olemme tyytyväisiä myös omaan panokseemme ja kipinä äänestämiseen todella syttyi!

Venla Salmela ja Vilma Hietaniemi, SOS14


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti